Over Hout of Office

Hoi! Wij zijn Hout of Office, en onze missie is om je van je (keuken)stoel te krijgen! Sinds 1 januari 2022 onderdeel van flexplek.frl, maar 2 jaar eerder ontsproten uit het creatieve brein van Fleur. Hoe dat zo kwam is een mooi verhaal, wat Fleur je graag zelf vertelt!

Toen thuiswerken de norm werd

“Ik hoef jullie vast niet mee te nemen naar het moment dat zo veel mogelijk thuiswerken de norm werd. Met een laptop aan de keukentafel probeerde ik mijn weg te vinden, maar na een week kon ik toch echt niet meer om de rug- en nekklachten heen. Moest ik nu echt een fancy ergonomisch bureau aan gaan schaffen?”

Hoe ik mijn cadeau nietsvermoedend op social media plaatste

“Yes, de oplossing was daar! Ik kreeg een zelfgemaakte standing desk cadeau. Dat dit de start van Hout of Office was, had ik nooit verwacht! Mijn enthousiasme over deze relatief simpele zit-sta oplossing was zo groot, dat ik het op social media plaatste. Het idee? Deze mega handige oplossing delen én kijken of er meer interesse was. Misschien kon ik hier wel meer mensen (lees: een stuk of 10…) blij mee maken. Dát pakte net even anders uit.

Binnen een dag had ik meer dan 100 reacties en de mails bleven binnenstromen! Het korte moment van paniek in de tent keerde in no time om tot enthousiasme, motivatie en ondernemerschap: doorpakken!”

Hout of Office: prachtige houten oplossingen voor kantoren en thuiswerkers

Prachtige houten oplossingen voor zowel bedrijven, als particulieren. Daar gaan we voor! Sinds de start van Hout of Office hebben we al veel kantoren en thuiswerkers mogen voorzien van slimme en duurzame zit-sta oplossingen. Wij zien het als perfecte oplossing voor een gezondere werkplek en dat gunnen we iedereen!

Onze missie

Hout of Office is inmiddels de keukentafel ontgroeid en zijn er heel wat helpende handen betrokken bij het produceren, inpakken en versturen van de desks. Hout of Office is onderdeel geworden van Flexplek.frl, om zo nog meer mensen te kunnen bereiken en een oplossing te bieden voor ergonomisch werken vanuit huis of een andere ‘Out of Office’ locatie. Fleur focust zich ondertussen op haar roeping als leerkracht, en heeft de zorg voor haar ‘kindje’ overgedragen. Wat blijft zijn de kenmerken die Hout of Office uniek maken. We vinden het ontzettend belangrijk dat Hout of Office duurzaam is én dat we op een positieve manier bijdragen aan een gezond arbeidsklimaat en plezier in je werk!