Bureau verhogers: ideale oplossing voor ergonomisch werken

Wil je graag comfortabel en gezond werken? Dan zijn bureau verhogers de perfecte oplossing. Met bureau verhogers kun je eenvoudig afwisselen tussen zitten en staan tijdens het werken. Dit zorgt niet alleen voor een ergonomische werkhouding, maar ook voor meer energie en productiviteit gedurende de dag.

Bestellen

Waarom kiezen voor een bureau verhoger?

Onze bureau verhogers bieden verschillende voordelen waarmee jij je (thuis)werkplek kunt optimaliseren. Hiernaast hebben we de belangrijkste en grootste voordelen voor je opgesomd.

1. Ergonomie

Een goede ergonomie is essentieel voor een gezonde en comfortabele werkomgeving. Met onze bureau verhogers bepaal jij zelf de hoogte waarop jij je werk uitvoert. Dit pas je eenvoudig aan naar jouw lichaamslengte.

Hierdoor voorkom je klachten zoals
nek-, schouder- en rugpijn die vaak ontstaan door een verkeerde werkhouding. Door afwisselend te zitten en te staan, stimuleer je bovendien de bloedsomloop en voorkom je vermoeidheid.

2. Productiviteit

Een ergonomische werkplek heeft niet alleen voordelen voor je gezondheid, maar ook voor je productiviteit. Door staand en zittend te werken, blijf je alert en geconcentreerd. Je voorkomt dat je in een sleur terecht komt en je energielevel blijft op peil. Dit resulteert in een hogere productiviteit en betere prestaties gedurende de dag.

3. Duurzaam en slim

Wist je dat we bij het produceren van onze bureau verhogers zo efficiënt mogelijk gebruik maken van het materiaal? We halen bijvoorbeeld twee onderdelen uit één stuk duurzaam berkenmultiplex. Bovendien zijn de bureaus en hun verpakking volledig vrij van plastic.

4. Kostenbesparend

In vergelijking met een volledig verstelbaar bureau zijn onze bureau verhogers een stuk voordeliger. Je hoeft geen nieuw bureau aan te schaffen, maar kunt onze verhogers eenvoudig installeren op je eigen bureau. Dit bespaart niet alleen geld, maar ook tijd en moeite.

Welke soorten bureau verhogers bieden wij aan?

Wij bieden verschillende soorten bureau verhogers aan, elk met hun eigen kenmerken en voordelen. Hieronder vind je een overzicht van onze types:

Standesk Light

Met de Standesk Light transformeer je je zitplek in een handomdraai tot een voordelige en perfecte zit-sta werkplek.

Bekijken

Standesk Pro

Deze meest robuuste versie is ideaal voor intensief en professioneel gebruik.

Bekijken

Standesk Pro XL

Met behulp van slim ontwerp vervaardigen we in Nederland de robuuste Standesk Pro XL, speciaal ontworpen voor mensen van lange gestalte!

Bekijken

Heb je vragen over onze bureau verhogers?

Mocht je vragen hebben over onze bureau verhogers? Dan kun je altijd contact met ons opnemen via het contactformulier op onze website. Verder kunnen we je helpen met persoonlijke branding, een grote bestelling of ander (zakelijk) verzoek.

Unieke eigen branding
op je Standesk

Wist je dat we de Standesks kunnen graveren met jouw bedrijfsnaam, logo of andere branding? Of het nu thuis, op een beurs of op kantoor is: samen zorgen we ervoor dat je marketing en branding voortaan helemaal on point zijn!

Direct regelen? Neem even contact met ons op voor jouw wensen en aantallen. 

Contact